Sezona 2020 shrnutá do pár vět

Letošní sezona, ač její nastartování vzhledem k současné celosvětové situaci a vládním restrikcím nebylo vůbec jednoduché se nám povedla na jedničku. Letní hitparádu skvělých víkendových akcí jsme doslova koncem června nastartovali jubilejním desátým ročníkem Motosrazu, na který budeme opravdu velmi rádi vzpomínat a doufat, že jako ten letošní se nám vydaří i následující ročník a klidně ještě lépe. Zároveň s touto akcí, představujeme jak už tomu je každý rok, nová divadelní představení, westernovou show a velkolepou Ohňovou show. Nebudeme vám zde popisovat každou akci jednotlivě, kdo nás zná ví, že každý červencový a srpnový víkend je u nás program opravdu nabitý, tou nejlepší rodinnou zábavou, atrakcemi a animačním programem. 

Když už jsme u toho programu, musíme za letošní sezonu opravdu smeknout a to především našemu programovému teamu pod vedením Heryho Špáníka a Lukáše Rebendy, kteří se postarali o to, aby show, kterou pro vás připravujeme již přes čtvrt století byla opět nezapomenutelná, akční a jedinečná. Letošní akční a humorná divadelní představení ,,Sedm statečných pistolnic“ a ,,Tenkrát na západě – Johnyho den“ sklidila velký úspěch podpořený plnými tribunami a hlasitou podporou z řad diváků. S chválou ještě nekončíme! Viděli jste letošní,,Westernovku“? Pokud ano, tak víte, že byla neskutečně nabitá, tím nejlepším westernovým, honáckým a koňáckým uměním. Velké díky patří našim trikovým jezdcům Eriku Špánikovi, Janu Krebsovi, Břéťovi Vlasákovi a Nikče Trojanové, kteří svojí trikovou show působili našim divákům tuhnutí krve v žilách. U tuhnutí krve v žilách zůstaneme a musíme vám říct, že po setmění, vždy v úterý, čtvrtek a sobotu, jsme zažehnuli ,,Noční Ohňovou Show – Dračí srdce“, kterou kdo neviděl, tak o hodně přišel. Jak už z názvu samotné show lze tušit, pyrotechnikou, ohňem, speciálními efekty a napínavým přiběhem, s Drakem Eragonem v hlavní roli, jsme nešteřili.

Jak už jsme na začátku tohoto článku zmínili, tematickými rodinnými akcemi jsme tento rok nešetřili a mohli jste jich u nás zažít hned několik. Mezi nejlepší se řadí tradičně Velký den koní, Americký víkend, s jedním z největších srazů amerických aut a veteránů, Mexický den, Burger day, Rodinný den a v posledním letním víkendu ,,To nejlepší nakonec“ s nedělní humornou Dernierou.

Děkujeme všem návštěvníkům, zaměstnancům a příznivcům našeho zábavního parku za skvělou sezonu. Nyní, již pracujeme na té další sezoně, kterou startujeme začátkem letních prázdnin a už teď vám můžeme slíbit, že bude opět nezapomenutelná.

Rezervovat ubytování