QUEENIE – KONCERT V ŠIKLANDU – GARDEN FEST ARENA

Přicházíme s neuvěřitelnou novinkou, která rozproudí krev všem hudebním fanouškům! Legendární kapela Queenie, jež třikrát po sobě vyprodala monumentální O2 arenu do posledního místa, se chystá rozpumpovat adrenalin i na našem festivalovém pódiu!

Queenie, skupina, která jako žádná jiná dokáže znovu oživit kouzlo a energii původních Queen, přiváží své nezapomenutelné hity a charismatickou show přímo k nám do samotného srdce Vysočiny. Chystáte se na večer plný nekonečného rockového vzrušení, melodií, které zná každý, a pohody, kterou dokáže vytvořit jen opravdu výjimečná kapela!

Připravte se na nezapomenutelný zážitek, plný emocí a skvělé hudby. Věříme, že se naše festivalová aréna 17. srpna 2024 promění ve světlo hvězd, a vy s námi budete zpívání naše oblíbené hity.

Pořiďte si vstupenky co nejdříve, než se vyprodají! Těšíme se na vás ve festivalové aréně, kde společně slavíme lásku k hudbě a kapele Queenie.

Jako předskokani vystoupí skvělá kapela James Band a AC DC revival. Festival arena je otevřena od 10:00 hod.

17. srpna v Šiklandu mimo koncerty probíhá tradiční největší sraz amerických automobilů na Vysočině. Takže návštěvníci koncertů se pokochají navíc jako bonus krásnými americkýmy auty Event: https://www.facebook.com/events/281040811190234

Pokud jste majitelem ameriky a chcete k nám dorazit registrujte se zde za výhodnou cenu a koncerty a další program od nás máte jako bonus: https://www.sikland.cz/events/srazamerik2024/

Program celodenní vstupenky na koncert Queenie:
• 10:00 zahájení programu ve westernovém městečku
• 11:30 dopolední humorné divadlo v přírodním amfiteátru
• 13:30 legendární WESTERN SHOW v přírodním amfiteátru
• 15:00 James Band festival arena
• 18:00 AC DC revival
• 20:30 Queenie
• 22:00 Megaohňostroj
• 22:30 diskotéka pod otevřeným nebem a jízdy strašidelným vláčkem Union Paciffic

Předprodej v síti Ticketstream.cz: https://www.ticketstream.cz/akce/queenie-megakoncert-v-siklandu-174203

 

✔UBYTOVÁNÍ v ★★★★ Hotelovém resortu Šikland, srubech, mobilhomech či chatkách rezervujte ZDE

 

Těšíme se na Vás.

Rezervovat ubytování